SCH Graduate School 2019 commencement at a glance
2019-02-21

2019 commencement is just around the corner.

Two students will leave after the commencement and had a last meeting with the President Jeong Kyo Yoon on February 20.

Thesis Donation to SIMS

Present a SCH souvenir to Ms. Nayoung Jun

Present a SCH souvenir to Dr. Sah Jay Prakash

Group Photo

On February 21,SCH Graduate School 2019 Commencement,  parents, family, and friends came to Shinchang campus to congratulate the graduates with big smiles and hugs. Faculty and staff members also attended the ceremony to celebrate their graduation.

At a photo line

Conferring of Doctor Degrees