SIMS and AJCUI signed an MOU.
2018-10-31

SIMS, represented by President Jeongbin Yim, signed an MOU for general cooperation in various types of education and research with the Atma Jaya Catholic University of Indonesia (AJCUI) on October 22th, 2018.

The two universities agreed to promote academic development by pursuing exchange of faculty, researchers and students for cooperation in education and research, pursuing collaborative activities of joint lecture and joint research, and forming strategic partnership through the cooperation based on this MOU.

Prof. Jeong-kyo Yoon, Prof. Young-jo Kim, President Jeong-bin Yim, Dr.Antonius Suwanto in the SIMS president room

Prof. Young-jo Kim, President Jeong-bin Yim, Dr.Antonius Suwanto, Dr. Yanti, Prof. Jeong-kyo Yoon from the left side, after the MOU sigining