SCH President

go to homeHOME  >  ABOUT  >  MESSAGE  >  SCH President
president kyoil suh

We at Soonchunhayng University have a long-standing commitment to make Soonchunhyang Institute of Medi-bio Science (SIMS) a world-class research institution in biomedical sciences, through contributions of researchers and great medical infrastructure.

Founded over nearly four decades ago as a medical school, Soonchunhyang built 4 medical centers and colleges that are now part of a nationally-recognized health network. We now offer biomedical-related education, research and practice through 12 specialized disciplines and provide professional services to our community.

At Soonchunhyang, basic sciences and clinical research are well-balanced, and the interrelationship between the medical college and the centers has accumulated clinical knowledge, technology and experiences. As a medical doctor and researcher specializing in endocrinology and metabolism, I recognize the values and possibilities of translational research, and I firmly believe multidisciplinary research among various disciplines is of great necessity.

SIMS will conduct various basic and applied researches in the biomedical fields via multidisciplinary approaches from College of Medicine, College of Medical Sciences, College of Natural Sciences and College of Engineering. Combined faculty members from the colleges along with members from the medical centers are participating in SIMS. They will conduct individual research and collaborate as well, wherein both basic and applied technologies and knowledge are discussed. The discoveries from various experimental researches will answer intellectual questions in the medical science fields and serve our society as a leading biomedical institution in Korea.

I am proud to be a part of academic excellence at Soonchunhyang University, medical centers and SIMS. I invite you to join our SCH spirit ‘Respect for Humanity’, and to appreciate our challenge to make SIMS leading institution.

Sincerely,
president sign
Kyoil Suh, M.D., Ph.D.
President
Soonchunhyang University